20/1 2009

Så då var man tillbaka igen då, 2 månadersen nu ja skrev här. Och att ja inte skrivit på länge beror inte på att ja tatt någon paus för så inne i skrivandet va ja inte haha...Men nu e jag tillbax!!!!

Så vad har hänt då sen sist ja skrev den 25/11 2008 Hmm Jag jobbade ganska exakt en månad med att sälja granar på Stenungsunds torg, det gick allt bra i år med va ju mitt andra år nu som ja jobbade där!. har köpt ett XBOX 360, ny DVD, Ny SUBBAS till hemma biosystemet, en bärbar dator, en Platt Tv 42" och ett ljud system till den bärabara datorn å lite smått å gott en telefon med till Sabina i julklapp!. Jag jobbade till den 20e December å sen stack ja hem till Lidköping å firade jul med mamma å min bror träffade lite kompisar med, va kul för det va ju så längesen man va hemma innan dä.
Fick umgås med min bror också va trevligt gick å spelade biljard å kolla i affärer, han skulle köpa sig en gitarr skulle han ja blev fAAAen bra sugen med alltså. Att spela gitarr e alltid nått jag har velat lära mig, det är ju kul att sjunga så varför inte lira egenmusik till!!!...

På Nåyrsafton Förlovade sig Jag och Sabina det va riktigt sött!!. 1/1 2007 <3

Sitter nu i dagarna å söker lite jobb med, det är som vanligt svårt att få jobb när man inte har den utbildningen som krävs för vissa jobb. Vist man kan la sprätta iväg en si så där 100 jobb sök om dagen på massa jobb man vet att man inte komma få, va då jag är ju inte utbildad lärare eller  undersköterska som alla söker. Men ska nog hitta nått snart ska vi se.
men det får börja gå undan nu, Ska ju flytta till Herrljunga snart så måste ha jobb å så. >det löser sig allt löser sig<

jag å Sabina har beställt tåg & båt biljetter ska ut på Östersjön igen glida å supa som fan haha...Sofie å Krille ska också med eller det va ju dom som tippsade oss om de. Vi åkte i sommars samma sträcka det va gött nice. KRYSSNING!!!

Nä nu börjar ja bli hungrig, ska slänga fram Fläsk Filen kanske, så den blir tinad till 16 snåret..
 

Hääääär e jag :D  

RSS 2.0